EA SUCESTE MINTEA ORICUI! FEMEIA FATALA A ZODIACULUI

Este admirata si invidiata deopotriva de celelalte reprezentante ale sexului frumos, iar barbatii se declara invinsi in fata farmecului ei. Despre cine sa fie oare vorba, daca nu despre o femeie fatala? Indiferent de moment si situatie, ea iese intotdeauna in evidenta atragand toate privirile asupra ei fara sa depuna prea mult efort in acest sens.

Unde poti sa gasesti o astfel de femeie? Specialistii spun ca se afla intr-o anumita zodie din horoscop. Ramane de descoperit mai jos despre care anume este vorba.

Femeia fatala, ascunsa printre astre

Aceasta nativa este senzualitatea in persoana, asa ca nu este de mirare de ce nu ii rezista nimeni, in special reprezentantii sexului opus. Dar nu ajunge oricine la ea, pentru ca are asteptari inalte de la cei din jurul ei. Merge deseori pe principiul ca trebuie sa i se demonstreze ca o persoana are dreptul sa se afle in viata si in inima ei.

Nu te mai tinem in suspans, ci iti dezvaluim in ce zodie este nascuta femeia fatala a horoscopului: Scorpion. Ea este puternica, seducatoare, frumoasa si misterioasa. Iubeste cu pasiune, dar nu se lasa calcata in picioare de niciun barbat. Dimpotriva, atunci cand simte ca nu este respectata, ii aplica respectivului o lectie pe care sa nu o mai uite nicicand.

Reprezentanta acestei zodii frange inimi peste tot pe unde ajunge. Stie foarte bine cum sa suceasca mintile unui barbat. Pana sa isi dea seama de ceea ce se intampla cu el, deja este indragostit de ea nebuneste. Din pacate, ei ii place sa lase victime in spate, asa ca nu acorda atentie cu adevarat oricarui reprezentant al sexului opus.

Femeia Scorpion nu depune prea mult efort pentru a fi femeia fatala a horoscopului, ci totul vine de la sine, in mod natural. Sex-appealul ii curge pur si simplu prin vene, inspirand-o in fiecare zi sa aiba incredere in atuurile ei si sa depuna pasiune in tot ceea ce face.

Nativa acestui simbol astrologic nu seduce doar prin aspectul ei fizic si prin aerul misterios in care este invaluita, ci si prin inteligenta de care da dovada. Citeste oamenii ca nimeni altcineva si are o inclinatie spre domeniile mai putin cercetate de altii. O astfel de discutie cu ea te imbogateste sufleteste si spiritual.

Daca esti nascuta in aceasta zodie, atunci nu ar trebui sa ai nicio indoiala ca esti o femeie fatala. Iar daca te guverneaza alt simbol astrologic, nu inseamna ca nu poti sa devii o femme fatale.

Sursa text: divahair.ro