EBA, critica DURA la adresa IOANEI PETRESCU: Ministrul “APCIZA” a lovit prin “TACEREA ASURZITOARE a argumentelor”

ELENA BASESCU, fiica presedintelui Traian Basescu, a criticat-o DUR pe IOANA PETRESCU pentru prestatia de la consultarile de luni de la Cotroceni.

Astfel, intr-o postare pe Facebook Elena Basescu spune ca IOANA PETRESCU, pe care o numeste ”MINISTRUL APCIZA”, nu are habar ”de economie sau de finante”, adaugand ca la consultarile de la Cotroceni a lovit ”prin TACEREA ASURZITOARE a argumentelor”.

Citeste si: UDREA, despre intalnirea de la Cotroceni: PONTA mai bine ar fi mers la SPA

”La consultarile de la Cotroceni de astazi (luni – n.r.), ministrul «APCIZA», Ioana Petrescu, a lovit din nou prin tacerea asurzitoare a argumentelor pe care le-a adus in sprijinul reducerii contributiilor la asigurarile sociale cu cinci puncte procentuale incepând de la 1 octombrie”, scrie Elena Basescu pe Facebook.

Citeste si: VIDEO. Inregistrarea discutiei dintre Basescu, Ponta si Petrescu: Unde ati studiat? La Harvard, la Oxford?

“Ca om care a facut parte cinci ani din comisia ECON ( Afaceri economice şi monetare ) a Parlamentului European şi care a terminat, e adevarat, o mult mai modesta facultate cu profil economic, pâna şi eu imi dau seama ca Ioana Petrescu habar nu are de economie sau de finante şi in nicio tara civilizata nu ar putea pretinde sa ocupe un rol atât de important precum cel de ministru al Finantelor”, a scris Elena Basescu pe facebook”, mai adauga fiinca presedintelui Traian Basescu.