EBA ii raspunde lui Stolojan: Ceea ce spune e jenant

Elena Basescu i-a raspuns, in aceasta seara, fostului coleg de partid, Theodor Stolojan, care a criticat activitatea de europarlamentar a fiicei presedintelui Romaniei.

“Ceea ce spune domnul Stolojan este de-a dreptul jenant. Dansul, ca si sef de delegatie, putea cumva sa ma ajute sa devin membru plin intr-o comisie mult mai devreme, insa dansul, asa cum l-ati auzit, spune ca este ingrijorat de ceea ce vine dupa generatia dansului. Adica, in loc sa se retraga la pensie, isi mai doreste un loc caldut in Parlamentul European, alaturi de cine ii este dansului foarte bine, ati vazut in presa de cancan”, a declarat Elena Basescu.

Intrebata la cine se refera, EBA a raspuns: “De o companie foarte placuta si de companie foarte placuta, in general, si tanara, care il revitalizeaza si pe dansul”, a spus mezina presedintelui, cu ironie.

Dupa ce Stoljan a spus ca Elena Basescu “in cinci ani de zile, nu a fost niciodata raportor al PE”, proaspata membra a PMP a explicat ca momentul in care cineva ajunge la Parlamentul European ca si independent, dureaza efectiv doi ani si jumatate pana cand acesta este primit ca membru plin intr-o comisie si i se aloca un raport.

Citeste si: Stolojan: Elena Basescu nu a fost niciodata raportor al PE in 5 ani