Ebola SUA: Cei cinci pasageri evacuati dintr-un avion la Boston NU au VIRUSUL

Cei cinci PASAGERI evacuati luni dintr-un avion, la Boston, dupa ce s-au plans de simptome asemanatoare celor ale febrei hemoragice EBOLA nu sunt INFECTATI cu acest virus, au anuntat oficiali sanitari din acest oras din Massachusetts (nord-estul Statelor Unite).

Avionul care asigura zborul Emirates 237 a fost imobilizat si plasat in carantina timp de doua ore la sosirea sa pe teritoriul american.

Citeste si: CAINELE ASISTENTEI INFECTATA CU EBOLA IN SUA NU VA FI EUTANASIAT

Serviciile sanitare au anuntat ca cei cinci PASAGERI transportati imediat la spital nu au contractat virusul EBOLA si nici sindromul respirator din Orientul Mijlociu (MERS).

“Pacientii care au sosit (…) pe aeroportul international Logan nu indeplinesc criteriile de a prezenta vreo contaminare” cu EBOLA, a anuntat, intr-un comunicat, Departamentul Boli Infectioase din cadrul Comisiei pentru Sanatate Publica din Boston.

Niciunul dintre cei cinci PASAGERI care veneau din Dubai nu a calatorit in Africa de Vest, unde epidemia de EBOLA s-a soldat cu peste 4.000 de morti, a precizat luni un purtator de cuvant al Autoritatilor Aeroportuare din Massachusetts.

ALERTA IN SPANIA! O ASISTENTA MEDICALA DE LA UN SPITAL DIN MADRID ESTE BOLNAVA DE EBOLA, AMBELE TESTE AU IESIT POZITIVE

Sursa foto: hn.newshub.org