Ecaterina Andronescu, despre dosarul Microsoft: Cand s-au deschis contractele cu licente, nu mai eram ministru

Senatoarea social-democrata Ecaterina Andronescu a precizat miercuri, referindu-se la acuzatiile din dosarul Microsoft, ca la data deschiderii contractelor pentru licente nu mai ocupa functia de ministru al Educatiei si a subliniat ca dupa ce a revenit in functie nu a avut “nicio tangenta” cu acestea.

“Nu am nicio legatura, in momentul in care s-au deschis contractele cu licentele Microsoft nu mai eram ministru si nici cand am revenit ulterior nu am avut nicio tangenta cu aceasta licenta. (…) Eu stiu ceea ce s-a scris in presa. In mod normal, in opinia mea de cetatean, trebuia sa te intrebe cineva daca tu esti persoana despre care vorbeste comunicatul cum a vorbit si daca poti sa dovedesti cu documente ca nu esti acea persoana. (…) Mi se pare cel putin nedrept daca nu inacceptabil. Imi este foarte greu sa tot repet: Nu am cerut, nu am conditionat si nu am luat niciodata nimic de la nimeni”, a declarat Andronescu.

Citeste si: DNA: PONTA NU ARE NICIO CALITATE IN DOSARUL MICROSOFT

Ecaterina Andronescu a mai precizat ca este surprinsa de declaratiile procurorilor si a sustinut ca se arunca “cu noroi”.

“Ce m-a surprins? Sa arunci cu noroi intr-un om fara sa vezi care e realitatea vietii si a faptelor sale. Mi-am construit cariera in aceasta universitate cu multa onestitate si daruire”, a adaugat fostul ministru al Educatiei.

Citeste si: VICTOR PONTA despre DOSARUL MICROSOFT: O sa spun tot ce stiu