ECATERINA ANDRONESCU este pe punctul de a lua o DECIZIE RADICALA

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a transmis ca daca este cineva care stie altceva decat declara ea sa vina si sa ii spuna si ea va pleca din viata publica.

Fostul demnitar a facut aceasta declaratie in contextul implicarii sale in dosarul Microsoft, in care DNA solicita declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de ea pentru abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani.

CITESTE SI: Comisia Juridica a Senatului amana decizia in cazurile ECATERINA ANDRONESCU si SERBAN MIHAILESCU. Dosarele vor fi completate la Parlament 

„Licentele Microsoft s-au cumparat incepand cu anul 2004. Eu nu mai sunt ministru, n-am mai fost la Ministerul Educatiei din iunie 2003. Dau socoteala pentru oricare dintre aceste actiuni.

Consider ca ceea ce s-a intamplat si incercarea de a lega proiectul de informatizare al liceelor de problema Microsoft este o incercare de a arunca o umbra negativa asupra imaginii, o imagine pentru care eu am muncit onest in toata cariera mea didactica. Daca este altcineva care stie altceva decat declar eu sa vina si sa imi spuna si eu plec din viata publica”, a transmis Ecaterina Andronescu.

CITESTE SI: DOSAR MICROSOFT: Parchetul General a trimis avizele catre DNA. Poate incepe urmarirea penala. UPDATE 

Sursa foto: realitatea.net