Ecaterina Andronescu: PSD are lideri care pot decide candidatul la Presedintie

Partidul Social Democrat (PSD) are lideri care pot decide privind candidatul la presedintie, a declarat, duminica, senatorul Ecaterina Andronescu, referindu-se la opinia formulata de presedintele Traian Basescu ca PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale.

“Eu sunt membru al PSD si cunosc care ne sunt structurile si cum se iau deciziile. Ma bucur ca domnul presedinte are grija de Partidul Social Democrat, dar eu cred ca are PSD liderii care pot decide si oamenii care sa ii urmeze pe lideri. Deocamdata noi avem o hotarare luata intr-un congres si ea nu poate fi schimbata decat intr-un forum similar, adica intr-un congres al partidului.

Dar, sigur, domnul presedinte este in opinia mea purtatorul de mesaje pentru alti potentiali candidati din alte zone politice si trebuie sa ii respectam pana la urma optiunea, desi din pozitia de presedinte, conform Constitutiei, asemenea lucruri nu sunt permise”, a afirmat Ecaterina Andronescu, cu prilejul participarii la o conferinta a PSD sector 3.

Sursa foto: realitatea.net