Echipa de fotbal RAPID are un nou ANTRENOR. Despre cine este vorba

Tehnicianul FLORIN MARIN a declarat, vineri seara, ca a semnat un contract pe un sezon pentru functia de antrenor al echipei Rapid, el avand ca obiectiv promovarea in prima liga.

“Am terminat negocierile. Am ajuns la o intelegere cu domnul Moraru si voi veni pe postul de antrenor. Obiectivul e promovarea, dar nu va fi usor. Trebuie sa construim o echipa intr-un timp foarte scurt. Speram sa aducem jucatori cu care sa putem indeplini obiectivul. Am semnat pe un singur an si contractul se prelungeste automat in cazul in care vom promova. Voi lucra impreuna cu Mihai Ianovschi, cu Florin Parvu si cu Vasile Iordache – antrenor cu portarii”, a declarat FLORIN MARIN, la DigiSport.

CITESTE SI: LIGA I: FC VOLUNTARI – PANDURII TARGU JIU, scor 0-0

Tot vineri, fostul fotbalist Ovidiu Burca a fost instalat in functia de presedinte al FC Rapid dupa ce a renuntat la postul de director sportiv al clubului Otelul Galati.

Burca a ajuns la un acord cu actionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, dupa mai multe runde de negocieri. Noul presedinte a fost de acord cu conditiile impuse de Valerii Moraru, iar sambata, de la ora 12.00, va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la baza sportiva Pro Rapid.

CITESTE SI: LIGA EUROPA: ASTRA GIURGIU – INVERNESS CALEDONIAN THISTLE, scor 0-0 (0-0)

FLORIN MARIN a lucrat in sezonul recent incheiat la Otelul Galati cu Ovidiu Burca.

Actionarul majoritar Valerii Moraru a intentionat initial sa il instaleze in functia de presedinte pe Daniel Pancu, dar acesta a refuzat oferta preferand sa mai joace inca un sezon pentru echipa Rapid in Liga a II-a.

 Sursa foto digi24