ECHIPA lui BECALI VINDE un TITULAR! Acesta va pleca la o echipa din EUROPA LEAGUE

Transferul lui Constantin Budescu la FCSB le-a oferit celor din staff-ul administrativ al vicecampioanei libertatea de a accepta oferte venite pe adresa clubului.

Una dintre acestea a fost si acceptata, astfel ca FERNANDO BOLDRIN are sanse mari sa se transfere la Salonic, acolo unde va fi coleg cu un alt fost jucator ros-albastru, cu Fernando Varela, la PAOK, noteaza presa de specialitate autohtona.

Oferta grecilor este cifrata in jurul sumei de un milion de euro, iar interesul pentru FERNANDO BOLDRIN este cu atat mai surprinzator cu cat in acest moment PAOK nu are momentan antrenor. Echipa care a ocupat loc de Europa League in playoff-ul Greciei s-a despartit la finalul sezonului de antrenorul Vladimir Ivic.

In varsta de 28 de ani, FERNANDO BOLDRIN a fost unul dintre jucatorii ros-albastrii cu evolutii apreciate in acest sezon, in ciuda nemultumirilor publice exprimate de finantatorul Gigi Becali. Mijlocasul  FERNANDO BOLDRIN a fost implicat in 39 de meciuri ale ros-albastrilor in acest sezon, perioada in care a reusit sa inscrie opt goluri si sa furnizeze colegilor sase pase decisive.

1,5 milioane de euro este cota de piata estimata de site-ul transfermarkt.com in cazul lui FERNANDO BOLDRIN.

Sursa foto: prosport