ECHIPA STEAUA a CSA poate fi primita DIRECT in LIGA A II-A

Veste excelenta pentru sustinatorii echipei de fotbal a CSA STEAUA! Potrivit fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), DUMITRU DRAGOMIR, echipa ce va fi infiintata de Clubul Sportiv al Armatei in vara ar putea fi inscrisa direct in Liga 2, informeaza postul de televiziune Sportro.

MITICA DRAGOMIR crede ca modelul CSU Craiova, cu o echipa inscrisa direct in al doilea esalon valoric, poate fi repetat si cu STEAUA. “Poate sa o bage direct in Divizia B la vara, asta se poate daca e loc. E posibil, pentru ca la vara vor fi 4-5 locuri disponibile in Liga a II-a. Sigur ca poate fi un nou caz Craiova. Daca nu ai cu ce sa completezi, iei si o echipa de pe strada, numai sa aiba bani sa se intretina”, a spus DUMITRU DRAGOMIR la Sport.ro.

CITESTE SI: Anuntul SOC care ZGUDUIE fotbalul romanesc! TALPAN: Echipa lui BECALI nu mai prinde PRIMAVARA

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anuntat in finalul anului trecut ca va reinfiinta echipa de seniori, pe care ar urma sa o inscrie in Liga a IV-a. Bugetul pentru primul sezon ar urma sa fie in jurul a 300 de mii de euro, echipa urmand a evolua pe unul dintre terenurile din complexul sportiv Ghencea.

Sursa foto: sport