ECLIPSA de SOARE 2015. ZODIILE influentate de acesta ECLIPSA de SOARE

ECLIPSA DE SOARE, 20 MARTIE 2015. ECLIPSA de SOARE din 20 martie va avea influente puternice in special asupra Europei, deoarece este vizibila doar pe acest continent, si ne va determina din punct de vedere astral sa ducem la bun sfarsit toate lucrurile pe care le-am amanat dintr-un motiv sau altul.

ECLIPSA DE SOARE, 20 MARTIE 2015. “De doua saptamani suntem intr-o perioada extrem de tensionata deoarece eclipsele functioneaza pe o perioada mai lunga plus/minus trei saptamani perioadele in care ele se manifesta. Aceasta eclipsa de Soare este foarte importanta deoarece vizeaza Europa. Totusi, nu va avea greutatea karmica a ECLIPSEI din 1999, care a fost una totala si a determinat ca anul 2000 sa fie unul extrem de greu pentru continent, deoarece, in 20 martie, Soarele va fi acoperit doar in proportie de 55%”, a declarat astrologul Mariana Cojocaru pentru postul Romania Tv.

CITESTE SI: ECLIPSA DE SOARE, 20 MARTIE. Evenimentul din 20 MARTIE este ultimul pana in 2027

ECLIPSA DE SOARE, 20 MARTIE 2015. Nativii vizati de aceasta ECLIPSA DE SOARE sunt Berbecii, Pestii, deoarece eclipsa se produce la Cuspida, exact la trecerea intre cele doua zodii, precum si zodiile Balanta si Fecioara.

ECLIPSA DE SOARE, 20 MARTIE 2015. ECLIPSA de SOARE marcheaza deznodamintele care nu mai poti fi amanate. De obicei, rezolvarile sau finalizarile sunt binevenite in viata noastra, de cele mai multe ori ele fiind pozitive, dar exista situatii in care noi le putem privi din celalalt unghi si sa avem impresia ca presiunea este agresiva si ca ne loveste.

CITESTE SI: ECLIPSA DE SOARE, 20 MARTIE 2015: MITURI si LEGENDE din toata lumea 

ECLIPSA DE SOARE, 20 MARTIE 2015. ECLIPSA DE SOARE vizeaza mai mult barbatii, asa cum eclipsa de Luna vizeaza mai mult femeile. 

ECLIPSA DE SOARE, 20 MARTIE 2015. ECLIPSA DE SOARE din 20 martie vrea sa terminam foarte multe proiecte care din diverse motive nu au fost finalizate, iar Saturn retrograd ne ajuta cu rabdare si perseverenta sa ducem aceste lucruri la bun sfarsit, a explicat astrologul Mariana Cojocaru pentru sursa citata.

CITESTE SI: ECLIPSA DE SOARE, 20 MARTIE 2015. Reteaua electrica din EUROPA va fi afectata

Sursa foto: descopera.ro