Ecuador. Român urmărit general în America de Sud pentru că ar fi ucis doi copii de 10 și 14 ani

Un român de 33 de ani este principalul suspect al autorităților din Ecuador într-un caz de dublu omor, victime fiind doi copii de 10 și 14 ani, frați.

Evenimentul șocant s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce cei doi frați se aflau în casa lor din orașul Ambato. Procurorul care anchetează cazul, Susana Llumiquinga, a spus că băiatul de 14 ani a fost ucis de o lovitură puternică în cap, în timp ce sora lui, în vârstă de 10 ani, a fost găsită cu o tăietură puternică la gât, potrivit El Universo, citat de Digi24.ro.

”Adrian S. a fost identificat drept autorul faptei de către cel de-al treilea frate”, se spune într-un comunicat al parchetului din orașul Ambato. În același comunicat se precizează că Adrian S. are 33 de ani și este din România. Românul este acuzat de autoritățile ecuadoriene că i-ar fi ucis pe ce doi copii sub ochii celui de-al treilea frate al lor, în vârstă de doar 5 ani.

Bărbatul din România fusese angajat recent de familia în cauză, pentru lucrări de renovare. Săptămâna trecută, părinții au plecat de acasă pentru o zi, pentru că aveau de rezolvat o problemă importantă, iar copiii au rămas singuri. Anchetatorii suspectează că atunci i-a venit românului ideea de a jefui locuința angajatorilor săi. Anchetatorii bănuiesc că românul a fost surprins de cei doi frați mai mari, motiv pentru care i-a ucis.Trupurile celor doi copii au fost descoperite de părinți, după câteva ore. Cel de-al treilea copil, pe care părinții l-au găsit ascuns, extrem de speriat, le-a povestit acestora că l-a văzut pe Adrian ucigându-i frații.

Suspiciunile au devenit mai puternice atunci când Adrian S. nu a venit la lucru. Între timp, românul fusese căutat la locul de domiciliu de către polițiștii care și-au dat seama că acesta a dispărut. Un judecător a emis un mandat de urmărire generală şi arestare pe numele bărbatului din România despre care presa din Ecuador spune a fost recent eliberat din închisoare.

Sursa foto: el universo