Edi Iordănescu a dezvăluit de ce nu a mai semnat cu FCSB! Ce anume l-a deranjat pe antrenor

Edi Iordănescu a dezvăluit, joi, de ce nu a mai ajuns la FCSB. Tehnicianul susține că a fost deranjat de o declarație pe care a dat-o Gigi Becali, imediat după discuția cu el. ”Lăsați-mă să mă țin de cuvânt măcar până semnează contractul”, a fost declarația patronului roș-albaștrilor care l-a deranjat pe Iordănescu junior, informează Digi Sport.

Iordănescu a lăsat de înțeles că a fost aproape să accepte oferta lui Becali, iar condițiile pe care le-a pus au fost acceptate de patronul FCSB. Tehnicianul a recunoscut și faptul că a solicitat o garanție și o clauză de reziliere. ”M-a bucurat interesul FCSB-ului și al patronului. Eu rămăsesm dator cu o discuție față în față. Am mers, am discutat, au fost lucruri ipotetice, fiecare și-a spus punctul de vedere. Nu a fost o negociere, a fost ipotetic totul. Din punctul meu de vedere trebuie să beneficiezi de o protecție a muncii. Vreau să am anumite garanții că o să pot să-mi desfășor activitatea așa cum doresc.

A fost vorba de o garanție financiară. Eu mi-am asumat faptul că voi îndeplini obiectivele clubului. Nu știu dacă se va putea ajunge în viitor la un acord. M-a deranjat declarația pe care a făcut-o după ce am plecat de acolo: că dorește să se țină de cuvânt măcar până semnez contractul. Oricum nu aș fi semnat nimic până nu aveam și acordul celor de la Mediaș.

Citește și: AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT PENTRU PATRONUL LUI FCSB! EDI IORDĂNESCU I-A DAT RĂSPUNSUL LUI GIGI BECALI!

Toate lucrurile astea au făcut să-mi continui activitatea aici. A fost o discuție principială. Îl cunosc foarte bine pe duhovnic și nu m-a deranjat prezența lui. A fost un fel de mediator între noi doi. Pe parcursul discuțiilor au mai fost momente în care nu eram de acord amândoi și duhovnicul ne-a readus pe aceeași lungime de undă”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport Matinal.

Gigi Becali nu a înțeles de ce a fost refuzat de Edward Iordănescu

Becali susţine că a fost de acord cu aproape tot ce şi-a dorit Iordănescu junior, inclusiv cu o clauză în caz că va fi dat afară, însă Edi ar fi vrut să îi plătească şi banii aferenţi clauzei pe care o are la Gaz Metan. “Edi nu mi-a zis nimic. Eu ştiam că vine, v-am şi zis, 95%. Nu mi-a dat niciun răspuns. L-am sunat şi nu mi-a răspuns. Ştiu că i-a dat un mesaj lui MM şi că i-a scris că nu poate să plece de la Gaz Metan că are clauză şi că nu poate să o plătească.

El i-a spus lui Meme să îi bag 20.000 de euro (n.r. pe lună) într-un cont şi că el nu se atinge de ei decât dacă ia campionatul. M-a încântat. Am zis că îi bag şi clauză de 300.000 de euro. Cum să nu îi pun clauză, dacă munceşte pe gratis? Adică, el dacă nu lua campionatul, muncea pe gratis. Acum s-a sucit, că nu poate să plătească 120.000 de euro clauza. Păi să îi ia din salariul pe care i-l dau. Dar el nu a vorbit cu mine, ci doar cu Meme. Dacă el nu a vrut să vorbească direct cu mine, ci l-a preferat pe Mihai…”, a spus Becali, după ce a fost refuzat de Iordănescu junior.

Sursa foto: sport