Edi Iordănescu a plecat de la FCSB! Prima reacție a antrenorului

Edi Iordănescu a renunțat, duminică, la postul de antrenor principal al FCSB, cedând presiunilor exercitate de patronul Gigi Becali.
La puțin timp după ce patronul echipei din Berceni a anunțat despărțirea de antrenor, Edi Iordănescu a oferit o primă reacție. Printre altele, tehnicianul este de părere că nimeni nu va reuși să-l schimbe pe Gigi Becali.
“Dacă nici eu nu am reușit să-l fac pe Gigi Becali să renunțe în a se implica direct la echipă, având un contract beton, înseamnă că nimeni nu va reuși asta. Îmi pare rău, pentru că eu am venit cu inima deschisă, pentru a face lucruri bune, dar, din păcate, îl aștept să trimită avocații pentru a semna rezilierea”, a declarat Edward Iordănescu pentru ProTV.

”Eu nu am nicio ofertă în momentul acesta. Nu m-a sunat nimeni de la națională și asta pot proba cei de acolo. Eu nu am vrut să plec de la FCSB. Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară. Una dintre echipe îmi plătea și clauza de reziliere. Gigi putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea. Iar eu am refuzat ambele oferte, încă de la primul telefon. Agenții pot confirma”, a mai spus Edi Iordănescu.

Mihai Pintilii va asigura ”interimatul” pe banca roș-albaștrilor până la venirea unui nou antrenor principal.