Edi Iordănescu, noul antrenor de la CFR Cluj. Video

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial, vineri seară, la CFR Cluj. Antrenorul revine în Gruia după experiența eșuată din vara lui 2018 când a stat pe banca tehnică a ardelenilor numai trei partide.

Anunțul instalării lui Edi Iordănescu în postul de antrenor principal la CFR Cluj a fost făcut pe pagina oficială a campioanei din Liga I. “Mă bucur să revin, a mai fost un episod acum doi ani, am rămas cu un trofeu frumos, dar şi cu o experienţă constructivă. A fost o dezamăgire, a contat pentru moment, am făcut un pas în spate. M-am întors pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători. Echipa nu traversează o perioadă bună. Vin cu entuziasm, cu energie, după Dan Petrescu, un exemplu pentru toţi”, a declarat Edi Iordănescu imediat după ce a semnat contractul cu CFR Cluj.

Edward Iordănescu a mai pregătit-o pe CFR Cluj în 2018, în perioada 13 iunie – 26 iulie. CFR vs U Craiova (1-0, Supercupa României), CFR vs FC Botoșani (1-1, prima etapă a sezonului din Liga 1) și CFR vs Malmo 0-1 (în prima manşă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor) au fost cele trei partide bifate de Iordănescu jr pe banca tehnică a ardelenilor.

Sursa foto: cfr1907.ro