Scandal în play-off: Edi Iordănescu și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu

Edi Iordănescu și-a reziliat, luni, contractul cu Astra Giurgiu, în urma unui conflict avut cu patronul Ioan Niculae. Diferendul dintre Iordănescu și Niculae durează de ceva timp, dar a atins apogeul după înfrângerea de pe teren propriu cu Viitorul Constanța.

La finalul acestui meci, Niculae a spus că “Astra este o adunătură de jucători” și că Iordănescu “n-a știut la ce ora începe meciul”. De asemenea, Niculae a criticat în termeni duri jocul Astrei și după meciul de la Craiova, reprosand tactică prea defensivă. În replică, Iordănescu junior l-a acuzat pe Niculae că i-a păcălit pe jucători cu o prima pentru meciul cu Dinamo, pe care nu a mai acordat-o.

De asemenea, Iordănescu a mai invocat condițiile proaste de pregătire și faptul că echipa s-a pregătit în noroi în ultimele zile. Edward Iordănescu a preluat Astra Giurgiu în vara anului trecut, când a format o nouă echipă, cu jucători mult mai slab plătiți. Deși lotul este clar mult mai subțire decât cel din sezoanele precedente, Astra Giurgiu a reușit totuși să obțină calificarea în play-off-ul Ligii I.

Sursă foto: sport