Edith Gonzalez a murit! Cunoscuta actriță avea doar 54 de ani

Edith Gonzalez, cunoscuta actriță de telenovele, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer. Anunțul cumplit a fost făcut de jurnalistul Joaquín López-Dóriga, prin intermediul unui mesaj făcut public pe Twitter

”Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.”, a scris el pe Twitter. Potrivit presei internaționale, se pare că Edith Gonzalez era internată în spital, iar familia a decis, în această dimineață, să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

Citește și: DESPĂRȚIREA CARE A ÎNTRISTAT HOLLYWOOD-UL! BRADLEY COOPER ȘI IRINA SHAYK NU MAI FORMEAZĂ UN CUPLU

În august 2016, actrița mexicană Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Starea ei a fost extrem de gravă, vedeta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie. Din cauza tratamentului agresiv, lui Edith Gonzalez i-a căzut părul. În ultima perioadă, însă, ea părea că-și revine.

Edith Gozalez, care era născută pe 10 decembrie 1964, era una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele în anii 90. Rolul cu care iubitorii de telenovele din România și-o amintesc cel mai bine este „Salome”. Edith Gonzalez are o fată, Constanza, născută în 2004. Ea era măritată, din 2010, cu Lorenzo Lazo Margáin.

Sursa foto: BBC