Ediția din acest an a Salonului Auto de la Detroit ar urma să fie anulată

Ediția 2020 a Salonului Auto de la Detroit ar urma să fie anulată, conform unui document trimis sponsorilor de organizatorii evenimentului. Presa din SUA menționează că TCF Center, spațiul în care evenimentul din Detroit avea loc, va fi transformat în spital pentru tratarea cazurilor de SARS-CoV-2.

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Detroit ar urma să fie anulată, conform presei din SUA. Agenția Federală pentru Gestionarea Situațiilor de Urgență a decis ca pentru următoarele șase luni, TCF Center, spațiul în care evenimentul din Detroit avea loc, să fie transformat în spital pentru îngrijirea cazurilor infectate cu coronavirus SARS-CoV-2

În cursul zilei de 28 martie, un document intern a fost trimis sponsorilor Salonului Auto de la Detroit, însă pentru moment, organizatorii evenimentului nu au vrut să dea declarații. “Sănătatea și bunăstarea cetățenilor din Detroit și Michigan sunt primordiale. TCF Center este locul perfect pentru a prelua această funcție (n.r. spital provizoriu) importantă în acest moment critic”, au transmis organizatorii Salonului Auto de la Detroit în documentul trimis sponsorilor. Ediția din acest an a Salonului Auto de la Detroit era programată pentru intervalul 9 – 20 iunie. Toate sumele plătite pentru achiziționarea biletelor pentru evenimentul din vara anului curent vor fi returnate.

Ediția 2020 a Salonului Auto de la Detroit urma să fie prima desfășurată în lunile de vară. Totodată, organizatorii pregătiseră și o serie de evenimente în aer liber, dar și o mulțime de surprize dedicate fanilor producătorilor britanici și italieni. Salonul Auto de la Detroit va fi reluat în 2021 în intervalul 15 – 26 iunie.

Sursa: Detroit Free Press