EDUARD HELLVIG: IOHANNIS va castiga PROCESUL cu ANI

 EDUARD HELLVIG nu isi face griji in privinta PREZIDENTIABILULUI PNL, KLAUS IOHANNIS, despre care anumiti analisti politici au declarat ca ar putea declansa alegeri anticipate in 2015, daca pierde procesul cu ANI legat de potentiala stare de INCOMPATIBILITATE in care s-ar afla.

Aceasta situatie nedorita ar fi posibila, daca IOHANNIS castiga mandatul de la COTROCENI si apoi pierde procesul cu ANI. In acest caz, in Romania s-ar putea declansa ALEGERILE ANTICIPATE. Deputatul EDUARD HELLVIG este convins ca prezidentiabilul PNL nu va pierde procesul, deoarece este nevinovat.

” Nu se va intampla asa ceva! IOHANNIS a castigat mereu cu ANI si sunt convins ca va castiga si acum. O sa vedeti ca IOHANNIS va fi cartea castigatoare”, a declarat deputatul PNL , vineri seara, la Realitatea Tv.

Citeste si: CRIN ANTONESCU, anunt BOMBA inainte de CONGRESUL de FUZIUNE PNL-PDL

Pana la posibila instalare in fotoliul de la Cotroceni, IOHANNIS mai are de dat o lupta dreapta in cadrul ACL cu CATALIN PREDOIU, prezidentiabilul PDL. In acest sens, HELLVIG a tinut sa faca o sinteza e evenimentelor importante care vor avea loc sambata la CONGRESUL DE FUZIUNE.

Citeste si: CRISTIAN DIACONESCU: Probabil ca nu ma mai duc la vot daca nu intru in TURUL DOI la PREZIDENTIALE

“Maine avem de-a face cu protocolul de FUZIUNE prin contopire si astfel se va naste MARELE PARTID LIBERAL. Apoi, vom avea adoptarea statutului, constitutia noului partid, cum frumos zicea domnul Blaga.

 Si nu in ultimul rand, avand in vedere constrangerile electorale de timp, vom avea si protocolul de constituire a ALIANTEI CRESTIN-LIBERALE”, a explicat deputatul liberal.

Sursa foto: Captura Realitatea Tv