Edward Hellvig: Pe 25 mai se joaca toamna electorala de care tine viitorul Romaniei

Europarlamentarul Eduard Hellvig, care candideaza pentru un nou mandat din partea PNL, a declarat, la Alba Iulia, ca 25 mai este un moment crucial pentru viitorul Romaniei, “pentru ca nu se joaca doar alegerile europarlamentare, ci se joaca si aceasta toamna electorala care tine de prezidentiale si de viitorul Romaniei”. 

Prezent la o adunare electorala, desfasurata la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia, Eduard Hellvig le-a spus celor 500 de liberali prezenti ca in 25 mai se decide oarecum si destinul acestei natiuni intre viitor si trecut.

“25 mai este un moment crucial pentru viitorul Romaniei. Pentru ca nu se joaca doar alegerile europarlamentare, ci se joaca si aceasta toamna electorala, care tine de prezidentiale si de viitorul Romaniei. in 2004, a trebuit sa salvam Romania sa nu ajunga cumva Nastase presedintele tarii sa o distruga. In 2009, am incercat sa-l oprim pe Basescu. In 2012, am incercat si am reusit sa oprim PD-ul tocmai pentru Romania si viitorul ei”, a spus Hellvig.

Citeste si: Ramona Manescu: Am observat o lipsa majora de continut a campaniei electorale

“De data asta, e momentul sa fim prin noi insine, sa luptam pana la capat, intrucat convingerea mea intima este ca in momentul in care vom avea un prim-ministru liberal cu adevarat, in numele sau Klaus Iohannis, si un presedinte al natiunii care este Crin Antonescu, toate eforturile noastre, toate sperantele, toate credintele noastre intime se vor regasi in doi oameni care au capacitatea sa inteleaga, pentru poporul lor, pentru natiunea lor, ce trebuie facut in urmatoarea perioada”, a afirmat Hellvig.

Hellvig a subliniat si ca este o perioada extrem de complicata din punct de vedere al geopoliticii, al geostrategiei europene.

Citeste si: RAMONA MANESCU s-a intalnit cu primari din mai multe localitati din judetul Braila 

“Avem conflict in Europa de est, avem criza economica in Europa de vest si numai prin oameni cu onestitate, cu bun simt, cu credinta si cu un pic de smerenie fata de aceasta natiune vom putea face performanta”, a conchis Eduard Hellvig.