Edward Norton a dezvăluit momentul în care l-a salvat de la moarte pe Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este precum pisica cu noua vieti. Actorul a fost de mai multe ori la un pas de moarte. Din fericire, a reusit sa iasa cu bine din toate aceste situatii la limita.   

In 2010, Edward si Leonardo filmau pentru documentarul lui DiCaprio, “Before the flood”, si faceau scuba diving in Insulele Galapagos, cand rezervorul de oxigen al starului din “Once Upon A Time In Hollywood” a ramas fara aer aproape de fundul marii.  Invitat saptamana aceasta in The Jonathan Ross Show, actorul Edward Norton (50 de ani) a fost intrebat exact de momentul in care i-a salvat viața actorului din Titanic.

Edward a spus: ‘Exista adevar in aceasta poveste. S-a facut totusi caz mai mult decat trebuia. Eram în Galapagos Islands… Faceam scuba diving cu Sylvia Earl, renumita oceanografa.

Citește și: NICOLAS CAGE, ÎN CEL MAI INEDIT ROL DIN LUME! FILMUL CARE I-AR PUTEA RESUSCITA CARIERA

“Il stiu pe Leo de multa vreme, isi pierde mintile cand vine vorba de animale, in sensul ca este fascinat de ele. In jur de vreo 100 de pisici de mare au trecut pe sub noi, i-am vazut privirea de copil entuziasmat, l-am vazut ca isi pregateste camera… Am facut scufundari de la 16 ani, m-am uitat la ceas in acea zi si am zis : ‘Suntem aproape de final’…L-am vazut urcand, coborand si mi-am dat seama ca nu e un lucru bun, pentru ca incepuse sa le urmareasca, mi-am dat seama ca va ramane fara aer si asta s-a intamplat”.

Nu este prima oara cand Leo trece prin astfel de momente. Chiar el a vorbit anterior despre cum a fentat moartea dupa o aterizare de urgenta cand intreaga aripa a unui avion a explodat sau despre momentul in care un rechin alb a intrat in cusca sa, in Africa de Sud ori cand parasuta i s-a incurcat.

Sursa foto: tmz