Efectul Lugano: Dică își face mea culpa și anunță că doi jucători vor fi dați afară

Primul efect al înfrângerii FCSB cu Lugano din Europa League a fost dezvăluit de antrenorul Nicolae Dică. Tehnicianul FCSB a ieșit la atac după înfrângerea suferită de FCSB în ultima etapă a grupelor Europa League. Antrenorul roș-albaștrilor a anunțat că doi jucători vor fi dați afară pentru că nu pot face față la acest nivel.

“O seară tristă, nu am știut să profităm de ce am făcut bun până acum. Am fost lideri până la ultima etapă, dar am făcut un joc foarte slab. Nu mă așteptăm la acest joc. Așa suntem noi românii, când ne vedem cu sacii în căruță nu ne mai interesează. Ne mulțumim cu puțin, nu vrem să facem mai mult. Este vină mea că nu am reușit să îi fac pe jucători să înțeleagă că eraun moment bun, puteam să facem 13 puncte, să facem performanță. Se pare că nu au înțeles. E și vină mea că nu am reușit să-i capacitez.

Citește și: FCSB VS LUGANO 1-2 (0-2) / ADIO PRIMUL LOC ÎN GRUPĂ, LA REVEDERE UN MILION DE EURO

Nu putem să vorbim de un absent, am schimbat pentru că am dorit să le dau șanse și altora, să demonstreze că merită să fie în lotul Stelei. Era o șansă pentru că ei să joace în continuare la Steaua, să facă parte din lotul acestei echipe. Din păcate, nu au dat randamentul astepat”, a spus Dică la ProX.

Chiar dacă nu i-a nominalizat, Dică se referă la William De Amorim și Cătălin Golofca, ambii titulari joi seară cu Lugano. Cei doi au primit o ultima șansă dar au dezamăgit și în iarnă vor fi vânduți.

Sursă foto: gsp