Ei sunt ghinionistii zodiacului! Top 5 zodii care se despart sau divorteaza in 2016!

Astrologii sustin ca anul 2016 va fi dominat de instabilitate si dezechilibru. Miscarile planetelor vor scoate putin zodiile din comoditatea cu care le-a obisnuit anul 2015 si vor aduce un suflu nou in toate aspectele vietii lor.

Din pacate, exista cateva zodii care sunt predispuse in 2016 la despartiri dureroase sau divorturi neasteptate.

CITESTE SI: Spune ce zodie esti ca sa-ti spunem ce pozitie ti se potriveste

 

Taur

Chiar daca sunt intr-o relatie sau sunt casatoriti, Taurii vor avea tendinta sa fie nestatornici in 2016, chiar daca in mod normal sunt niste persoane foarte statornice in relatii. Acestia au sanse foarte mari sa se desparta de persoana de langa ei din cauza nefericirii din relatia actuala.

Gemeni

Gemenii sunt predispusi la schimbari importante pe plan sentimental in 2016. Exista insa riscul ca cel de langa ei sa nu fie tocmai alesul. Acesta nu pare sa fie o iubire profunda, iar sansele sa se ajunga aici sunt majore. Sinceritatea joaca un rol decisiv, iar Jupiter si Venus joaca un rol foarte important in comunicare, dialogul si prietenia.

Fecioara

Fecioarele au de mai bine de 6 ani o viziune noua asupra relatiilor sentimentale. Nativii acestei zodii sunt dominati in 2016 de de autoritatea lui Pluton, o planeta dificila, aducatoare de mari rasturnari de situatie, de provocari si esecuri.

Scorpion

Neptun pune stapanire pe zona sentimentelor scorpionilor, iar acest lucru se va simti. Cel mai probabil, nativii acestei zodii vor renunta la partenerul pe care l-au avut pana acum pentru unul nou. Acest lucru nu inseamna neaparat ca acesta decizie va fi cea mai buna pentru ei.

CITESTE SI: Te iubeste sau nu? Afla cat este de sincer, in functie de zodie

Capricorn

In 2016, e momentul lor de testare a rezistentei si a lectiilor asumate in 2015. Este momentul lor de gravitate, de asumare a destinului. Influenta lui Pluton isi spune cuvantul si ii obliga sa isi regandeasca viata din toate punctele de vedere. Multi Capricorni se vor confrunta cu decizii care o sa le schimbe cursul vietii sentimentale pentru totdeauna.Pentru o parte dintre acesti nativi, 2016 reprezinta varful maxim al crizei!

 Sursa:spynews