El Chapo Guzman a dezvăluit care a fost singura sa slăbiciune

Joaquín „El Chapo” Guzman, liderul cartelului Sinaloa, a recunoscut, în cadrul unui interviu acordat în 2016 criminologului Monica Ramirez Cano care a fost singura sa slăbiciune.

”El Chapo” și-a clădit faima grație traficului de drogri dar și a metodelor sale sângeroase de a-și elimina adversarii. Cu toate acestea, lordul drogurilor din Mexic, în prezent încarcerat pe viață într-o închisoare de maximă siguranță din SUA, a recunoscut că a avut o singură slăbiciune: femeile!

”El Chapo” este tatăl a 23 de copii rezultați din cele patru mariaje oficiale sau relații pasagere cu alte femei.  „Care sunt dependențele tale”, l-a întrebat Cano în timpul interviului. „Niciuna, singura mea slăbiciune sunt femeile”, a răspuns „El Chapo”.

Joaquín Guzman a fost căsătorit de patru ori, cel mai recent mariaj al său fiind în 2007 cu o „regină a frumuseții” pe nume Emma Coronel, care i-a născut, în 2011, două fete gemene. Celelalte mariaje ale lui „El Chapo” au fost cu Alejandrina María Salazar Hernández, Estela Peña și Griselda López Pérez.

Sursa foto: CNN