EL E BARBATUL cu care ELENA UDREA s-a INTALNIT in SECRET chiar inainte sa fie ARESTATA

BARBATUL CU CARE S-A INTALNIT ELENA UDREA in SECRET chiar inainte sa fie ARESTATA

Elena Udrea a avut o intalnire in mare secret cu Emil Boc chiar inainte sa fie arestata. Jurnalistii de la Ziarul de Cluj sustin ca in urma cu doua saptamani, favorita lui Traian Basescu a mers la Cluj si a discutat ore bune cu Emil Boc.

Fostul premier, dar si fostii ministri Radu Berceanu si Adriean Videanu sunt mentionati in referatul prin care DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea. De altfel, procurorii mai spun ca o parte din spaga din dosarul Microsoft a ajuns la PDL.

Jurnalistii de la “Ziar de Cluj.ro“, citati de site-ul Antena 3, spun ca inainte sa fie pusa sub control judiciar, Elena Udrea a mers la Cluj Napoca iar prima oprire a fost la primarie.

Citeste si: DEZVALUIRE SOC! ELENA UDREA A TURNAT TREI MINISTRI PDL DIN INCHISOARE

Emil Boc fuge insa de asocierea cu persoana Elenei Udrea. Desi in campania prezidentiala i-a stat alaturi si a sustinut-o, acum fostul sef al PDL spune ca nu stie de ce ii apare numele in referatul DNA din dosarul Microsoft.

Procurorii spun insa altceva: O parte din spaga din dosarul Microsoft ar fi ajuns la PDL . Mai mult, Emil Boc a semneze o hotarare de Guvern in 2009 privind acest contract.

Citeste si: BOMBA! Dovada ca GENERALUL COLDEA nu joaca cinstit. Un fost ofiter SRI face DEZVALUIRI. VIDEO

“Din probatoriul testimonial rezulta ca pentru promovarea hotararii de guvern nr. 460/2009 si alocarea bugetului necesar, inculpatul Gabriel Sandu a beneficiat de sustinerea ministrului Udrea Elena Gabriela, a primului ministru Emil Boc, a lui Radu Berceanu, Adrian Videanu, Roberta Anastase și Gheorghe Ștefan”. (…). S-a stabilit, de asemenea, ca beneficiari ai sumelor de bani din platile efectuate in baza contractului sunt printre altii inculpatul Sandu Gabriel, inculpatul Cocos Dorin si Partidul Democrat Liberal care a beneficiat de plata unor materiale electorale prin intermediul inculpatului Sandu Gabriel”.

Sursa: referatul procurorilor

Emil Boc nu a putut fi contactat pentru a da detalii cu privire la intalnirea sa cu Elena Udrea. 

Citeste si: INCENDIAR! FOST SEF SIE: EXISTA MATERIALE COMPROMITATOARE CU POLITICIENI. VOR FI SURPRIZE URIASE