EL e BARBATUL cu care NU trebuie sa faci SEX niciodata

Te-ai gandit vreodata cine sunt barbatii cu care nu ar trebui sa te culci niciodata? Sigur, pe lista ar figura barbatii casatoriti, seful, iubitul celei mai bune prietene, dar mai este o persoana de care trebuie sa te feresti.

Este vorba despre fostul tau iubit sau sot. Niciodata sa nu faci sex cu unul dintre fostii iubiti sau, mai rau, cu fostul sot, cel putin asta sustin jurnalistii de la site-ul Huffington Post, care o citeaza pe Sherry Amatenstein, lucratoare sociala si autoarea unor carti despre relatii.

Mondo News iti recomanda si: NUDISMUL, tabu pentru unii, bucurie pentru altii. Efectele pozitive ale acestui fenomen social

“Vezi o masina ca se indrepta cu viteza spre tine si nu te dai la o parte din fata ei. Cam asa se intampla si cand faci sex cu fostul. Nu o face. Pentru ca nu faci decat sa reiei aceleasi tipare. E confortabil, dar e un tip rau de confort.”

Mai jos poti vedea ce spune Sherry Amatenstein in talk-show-ul realizat de Huffington Post. Tu ai facut vreodata dragoste cu un fost iubit? Spune-ne mai jos la rubrica “comentarii” ce a urmat.

Citeste si: Scarlett Johansson, complet goala in filmul Under the Skin. FOTO in articol