El e CEL MAI URAT caine din lume! GALERIE FOTO

Peanut, un CATEL de doi ani din Carolina de Nord, este CEL MAI URAT CAINE DIN LUME. Patrupedul cu ochi bulbucati si dinti proeminenti a primit acest titlu dupa ce a castigat concursul cu acelasi nume desfasurat in SUA.

CAINELE este un metis intre un Chihuahua si un Shitzu si are un aspect destul de inspaimantator. Juratii au considerat ca parul alb-maroniu, ochii bulbucati, dintii proeminent si personalitatea sa energica sunt argumente suficiente pentru a-i acorda titlul de CEL MAI URAT CAINE DIN LUME.

Citeste si: FOTO EMOTIONANT. POVESTEA IMPRESIONANTA A LUI PATRICK, PITBULL-UL SALVAT DIN TOMBERON

Desi Peanut este sanatos acum, stapana sa, Holly Chandler din orasul Greenville, spune ca micutul a suferit mult cand era pui, din cauza ca a fost ars care l-a lasat cu pete pe tot corpul, scrie Huffington Post.

Chandler spera ca victoria lui Peanut sa contribuie la cresterea gradului de constientizare cu privire la abuzul impotriva animalelor.

“Incercam sa ii folosim imaginea pentru ca oamenii sa constientizeze ce se intampla cu animalele care sunt abuzate”, explica tanara.

Citeste si: EL E DUNCAN LOU WHO, BOXERUL CU DOUA PICIOARE. UITE-L CUM SE BUCURA LA PRIMA ALERGARE PE PLAJA DIN VIATA LUI. VIDEO

Femeia a spus ca va dona cei 1.500 de dolari, atat cat reprezinta suma pentru locul intai, pentru a plati tratamentele altor animale care au nevoie de ingrijire medicala.

Concursul de “CEL MAI URAT CAINE DIN LUME”, tinut in Sonoma-Marin Fairgrounds din California, este la cea de-a 26-a editie.

Sursa foto: thetrentonline.com