El e NOUL SELECTIONER al Nationalei!

DORINEL MUNTEANU este, in proportie de 99.9% noul SELECTIONER. “Munti” va fi secondat de Edi Iordanescu, iar director tehnic va fi tatal acestuia din urma, generalul Anghel Iordanescu, potrivit unor surse din cadrul FRF.

Dilema pare a se fi stins! Dupa ce postul de SELECTIONER a ramas vacant in urma incetarii unilaterale a contractului cu Victor Piturca, presedintele FRF Razvan Burleanu a fost presat sa ii gaseasca rapid un inlocuitor.

Citeste si: BOMBA LA NATIONALA! SECUNDUL LUI PITURCA: “EL VA FI NOUL SELECTIONER”

In presa, cea mai vehiculata varianta a fost aceea ca Mircea Lucescu ar lua locul pe banca tehnica a Nationalei, insa recent, un oficial al clubului Sahtior Donetk a anuntat ca acest lucru nu este posibil.

“Interesul aratat de nationala Romaniei pentru Mircea Lucescu este real. Dar Mister are contract cu Sahtior pana la finalul sezonului. Astazi a avut loc, la Kiev, o intalnire cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal (n.r. – Razvan Burleanu) si i-am spus ca nu poate combina cele doua posturi, deoarece ar fi conflict de interese”, a spus directorul general Serghei Palkin, conform vesti-ukr.com.

Alaturi de Lucescu si alti ANTRENORI au fost vehiculati ca posibili inlocuitori, printre care Ladislau Boloni, Cosmin Olaroiu sau Cosmin Contra.

Citeste si: MIRCEA LUCESCU, NOUL SELECTIONER AL ROMANIEI?

Acum, potrivit unor surse din FRF, Razvan Burleanu pare a fi batut palma cu DORINEL MUNTEANU. ANTRENOR SECUND va fi Edi Iordanescu, in timp ce Anghel Iordanescu va fi directorul tehnic al Nationalei.

Sursa foto: yachtingmonthly.com, prosport.ro