Cel mai SEXY PRIMAR din lume. Cum arata tanarul edil care innebuneste femeile GALERIE FOTO

Toata lumea a declarat ca Justin Trudeanu este cel mai sexy barbat din sistemul politic. Ei bine, daca s-ar face o competitie intre politicienii sexy ai lumii, cu siguranta aceasta ar avea concurenta. Numele lui este Eduardo Leite si este primar intr-un mic orasel din Brazilia.

Cu toate ca nu este star de cinema sau vreun cantaret faimos, Eduardo face senzatie pe retelele de socializare. Mai mult decat atat, femeile din intreaga Brazilie mai au un pic si il idolatrizeaza. Cele mai norocoase dintre ele se afla in sectorul acestuia si putem spune ca viseaza cu ochii deschisi.

CITESTE SI: CEA MAI SEXY PREZENTATOARE METEO din LUME are o CONTRACANDIDATA cu FORME NAUCITOARE – GALERIE FOTO

Nimeni nu auzise de Eduardo Leite sau de orasul Pelotas pana cand tanarul foarte chipes a publicat pe retelele de socializare o fotografie cu care a atras atentia tuturor.  La bustul gol, primarul Eduardo apare savurand un ceai traditional, in timp ce raspunde petitiilor alesilor sai.

Primarul in varsta de 32 de ani are peste 13 milioane de urmaritori pe contul sau de Instagram, unde tine legatura cu fanii lui de pretudindeni. Eduardo indeplineste calitatile unui adevarat model.

Sursa traducere: Click.ro, Sursa foto: instagram