ELENA BASESCU a nascut o fetita! Presedintele Romaniei a devenit bunic

ELENA BASESCU a nascut, in aceasta dimineata, o fetita. Nasterea a fost una prematura, fata presedintelui Romaniei dand nastere bebelusului cu trei saptamani mai devreme decat era programat

ELENA BASESCU a devenit mama unei fetite pe care a nascut-o in aceasta dimineata, prin cezariana, la Spitalul Universitar din Capitala. Surprinzator Elena Basescu a nascut, duminica, 1 septembrie, exact in ziua in care ea si sotul sau, Bogdan Ionescu, aniverseaza un an de la casatorie. 

Desi nasterea s-a produs cu trei saptamani inainte de termenul stabilit, prin cezariana, atat mama, cat si copilul se simt foarte bine.

Conform primelor informatii, bebelusul are o greutate de 2 kilograme si 715 de grame, are 47 de centimetri si ar putea primi numele de Raisa Sofia.

Spitalul Universitar Bucuresti a confirmat informatia conform careia Elena Basescu a nascut o fetita. Nasterea, prin cezariana, s-a produs in jurul orei 3, in noaptea dintre sambata si duminica. Deasemenea, fata presedintelui Traian Basescu a fost internata de urgenta ieri seara dupa ce a suferit o sangerare, iar medicii au optat pentru cezariana, pentru a nu pune viata bebelusului in pericol. 

Sursa foto: realitatea.net