ELENA BASESCU a fost calcata de HOTI! Infractorul a fost RETINUT

Surse din preajma ELENEI BASESCU sustin ca apartamentul in care ea locuieste impreuna cu sotul BOGDAN IONESCU si cei doi copii a fost calcat de hoti. Speriata, mezina fostului presedinte TRAIAN BASESCU a apelat imediat la oamenii legii, care, dupa cercetari preliminare, au constatat ce s-a intamplat in imobilul din sectorul 1 si, apoi, au intocmit un proces verbal.

Conform procedurilor, ELENA BASESCU si BOGDAN IONESCU s-au deplasat la Sectia 1 Politie, unde au depus o plangere impotriva infractorilor. “ELENA nu a vrut sa faca mare valva pe aceasta tema, a preferat sa faca totul cu discretie”, sustin persoane apropiate fiicei fostului presedinte.

CITESTE SI: IN ASTEPTAREA ANAF-ULUI, PE ANDREEA MARIN AU CALCAT-O HOTII

ELENA BASESCU si BOGDAN IONESCU locuiesc in acest imobil din centrul Bucurestiului inca din 2012, imediat ce s-au casatorit religios la Palatul Snagov. Surprinzator este faptul ca blocul in care este amplasat apartamentul este securizat si are paza permanenta, iar o SPARGERE, in mod normal, este foarte greu de realizat.

Intre timp, autoritatile l-au prins pe faptas, conform postului Romania Tv. Acesta era paznicul cladirii in care locuia ELENA BASESCU, politistii gasind bunurile in locuinta acestuia.

CITESTE SI: PREZENTATOAREA JURNALULUI TVR A FOST TALHARITA LA METROU

Sursa foto: jurnalul