Elena Basescu a INCURCAT PDL cu PMP, in discursul de lansare a candidatilor la europarlamentare

ELENA BASESCU a incurcat PDL cu PMP, sambata, la Sibiu, in timpul discursului sustinut la lansarea candidatilor Partidului Miscarea Populara la alegerile europarlamentare. Fiica cea mica a presedintelui a explicat, apoi, ca ii este “putin greu” si ii va mai lua timp pana se va obisnui.

“Lista Partidului Democrat Liberal este o lista valoroasa, pe lista noastra se regaseste un tanar de aceeasi varsta cu mine, este vorba de Siegfried Muresan, si ma bucur ca am avut posibilitatea sa dau o sansa unui tanar sa se afirme in politica, pentru ca si mie mi s-a dat la un moment dat o sansa si era de datoria mea sa promovez mai departe pe cineva”, a spus ELENA BASESCU in discursul sustinut la lansarea candidatilor PMP pentru Parlamentul European.

Citeste si: ELENA BASESCU: PDL A DEVENIT UN PARTID ANTI-BASESCU

Ulterior, intr-o conferinta de presa, ea a sustinut ca ii este “putin greu” si ii va lua timp pana se va obisnui cu PMP.

“Imi este putin greu. Zic PDL in loc de Miscarea Populara si cred ca o sa-mi mai ia putin pana ma obisnuiesc”, a explicat ELENA BASESCU, potrivit Mediafax.

Mezina familiei Basescu a participat, sambata, la Sibiu, alaturi de Elena Udrea si de alti lideri ai partidului, la evenimentul de lansare a candidatilor PMP la alegerile europarlamentare.

Sursa foto: 9am.ro