Elena Băsescu a născut al treilea copil! Cum o cheamă pe micuță

Este fericire mare în familia lui Traian Băsescu. Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte, a adus pe lume o fetiță, al treilea copil al ei. Elena Băsescu și iubitul ei Cătălin Gheorghe, poreclit “Tomată”, formează un cuplu de anul trecut, informează Antena 3.

Update: Fetiţa se numeşte Băsescu Anastasia, s-a născut la ora 7:52 şi la naştere a avut 3,7 kg şi 53 de cm, scrie news.ro. 

Știre inițială

Elena Băsescu mai are doi copii, din căsătoria anterioară cu Bogdan Ionescu, zis și Syda: o fetiță pe nume Sofia Anais și un băiat pe nume Traian. Bruneta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar tatăl ei nu-și mai încape în piele de fericire.

Fostul președinte al României a fost foarte încântat să devină din nou bunic. Traian Băsescu nu a vrut însă să dezvăluie numele pe care îl va purta micuța.  Deși ceilalți doi copii ai mezinei au venit pe lume înainte de termen, fetița a vrut să stea până în ultimul moment, după cum a explicat fostul președinte.

„Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziție să iasă, nu vrea…Ceilalți doi au venit prematur, și Traian și Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi. Numele nu vi-l spun”, a declarat Traian Băsescu la Antena 3.

Sursa foto: realitatea