Elena Basescu acuza! Cine a hartuit-o sexual pe EBA

Elena Basescu reuseste din nou sa starneasca o adevarata furtuna in jurul ei, dar nu prin noua relatie amoroasa. Fiica fostului presedinte sustine ca ar fi fost hartuita sexual de antrenorul ei de fitness, informeaza canacan.ro!

EBA a depus o plangere oficiala, povestindu-le celor din conducerea clubului ce s-ar fi intamplat intre ea si barbatul respectiv! Insa, conform jurnalistilor de la Cancan, se pare ca lucrurile nu au stat chiar asa! Antrenorul de fitness acuzat de Elena Basescu afirma ca nici aceasta nu a fost usa de biserica! Elena Basescu a intrat in joc, pentru a se plange, in cele din urma, conducerii, pe nedrept. Din cate se pare, lucrurile sunt undeva la mijloc, fiecare avand o oarecare vina. Totusi s-a luat o decizie radicala, incercandu-se inabusirea acestui scandal, astfel ca barbatului i s-a inchis contractul de munca. Nu este pentru prima data cand EBA starneste un scandal in care pica la mijloc barbatii din jurul ei! Elena Basescu a fost acuzata ca a reusit sa strice relatia cu o buna prietena aruncand acuzatii de aest gen!

EBA nu se afla la prima abatere!

Cand mariajul cu „Syda”  incepuse sa scartaie, EBA s-a gandit sa-l faca gelos, iesind impreuna cu Giulia si iubitul acesteia. Elena si Giulia au inceput sa mearga apoi la la sala, tot impreuna. Au devenit prietene apropiate. Elena mergea zilnic acolo, iar Giulia locuia in apropiere, cu iubitul, asa ca relatia celor doua s-a strans. Intr-o buna zi, Elena s-a certat cu Giulia, acuzand-o ca i-ar fi scos vorbe nu tocmai magulitoare.

“Elena i-a zis Giuliei ca i-a scos vorbe ca dupa antrenament il viziteaza in apartamentul sau pe tanarul barbat. Giulia a ramas masca si ca de unde si pana unde”, au precizat surse pentru cancan. Elena a zis ca stie sigur, ca gata, relatia lor s-a terminat. Tanarul ar fi fost si el sunat de EBA si amenintat ca s-a dat mare. Omul, sustin aceleasi surse, este nevinovat: nu a existat nici o apropiere nepotrivita cu EBA. Lucrurile, insa, nu s-au oprit aici.

Citeste articolul integral AICI.

Sursa foto: cancan.ro