Elena Basescu este insarcinata din nou

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, ar fi din nou insarcinata. Informatia a fost publicata de site-ul stiripesurse.ro, care citeaza “unele informatii aparute in presa centrala”.

Potrivit publicatiei electronice mentionate, in emisiunea in care cu doar trei luni in urma Elena Basescu isi exprima dorinta de a mai face un copil dupa alegerile europarlamentare, realizatorul a anuntat de aceasta data “din sursa sigura” ca mezina presedintelui este insarcinata din nou.

Citeste si: Nepoata presedintelui Basescu, pentru prima data la mare. FOTO in articol

Reamintim ca fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut in prima zi a lunii septembrie 2013, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar. Elena Basescu a fost internata in data de 31 august 2013, in cadrul Clinicii de Obstetrica Ginecologie a Spitalului Universitar, fiind in a 35-a saptamana a sarcinii.

Citeste si: EBA, critica DURA la adresa IOANEI PETRESCU: Ministrul “APCIZA” a lovit prin “TACEREA ASURZITOARE a argumentelor”

In data de 1 septembrie, la ora 3:30, aceasta a dat nastere, prin operatie cezariana, unei fetite in greutate de 2715 grame si 47 centimetri.