ELENA BASESCU IUBESTE din NOU! Cu cine s-a COMBINAT EBA – FOTO in ARTICOL

Elena Basescu, fata cea mica a fostului presedinte al Romaniei, a depasit momentul divortului si a inceput sa se afiseze, discret, cu noul sau iubit, informeaza jurnalistii de la ciao.ro.

Conform sursei citate, pe acesta il cheama Catalin Tomata si detine un restaurant in Bucuresti si o fosta iubita foarte frumoasa cu care a fost impreuna aproape doi ani de zile si de care se pare ca s-a despartit la inceputul acestui ani. Saptamana trecuta, dupa o noapte in Loft, pardon o jumatate de noapte, EBA s-a intalnit cu noul ei iubit. Dupa ce-a tras masina frumusel, la intoarcerea din club, in fata uneia dintre casele lui Traian Basescu, cea din Mihaileanu, pe la ora 02.30 noaptea, EBA a butonat frenetic smartphone-ul timp de vreo 10 minute.

(….) La ora 03.40, a ajuns si el, a trecut prima data discret pe langa casa, a intrat in celebra „casa din Mihaileanu” si, in aceeasi lumina a acelorasi evenimente, au petrecut impreuna inauntru circa o ora si jumatate. In jur de ora 05.00 au plecat impreuna prin oras. Au oprit in zona Unirii, de unde el si-a cumparat o pizza (foto interior), apoi Elena Basescu si-a condus noua cucerire catre cartierul Drumul Taberei, acolo unde, acesta locuieste.

Citeste articolul INTEGRAL AICI.

Sursa foto: ciao.ro