ELENA BASESCU: PDL a devenit un partid anti-Basescu

ELENA BASESCU afirma ca PDL a devenit un partid anti-Basescu intrucat pe lista acestuia se afla pe locurile eligibile “numai cei care l-au atacat public pe presedinte” si ca THEODOR STOLOJAN “a ales sa isi termine urat cariera politica” si reprezinta, in PE “trecutul comunist al ţarii”.

Europarlamentarul ELENA BASESCU a declarat sambata, la Targu Mures, in faţa a peste 100 de membri si simpatizanţi ai Partidului Miscarea Populara, ca PDL “a devenit un partid anti-Basescu”, iar PMP este “singura forţa politica care va continua proiectul de reforma si modernizare” inceput si consolidat de tatal sau.

“Eu consider ca PMP este singura forţa politica care va continua proiectul de reforma si modernizare inceput si consolidat de tatal meu. De altfel, declaraţiile agresive de ieri ale domnului Stolojan si atacul dansului la presedintele Romaniei nu fac decat sa demonstreze ca PDL a devenit un partid anti-Basescu. Au reusit sa obţina un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare numai cei care l-au atacat public pe presedintele Basescu”, a spus ELENA BASESCU, citata de Mediafax.

Citeste si: EBA ii raspunde lui Stolojan: Ceea ce spune e jenant

Ea a susţinut ca THEODOR STOLOJAN “a ales sa isi termine cariera politica urat”, deranjat de cei de la PMP, in loc sa fie deranjat de corupţia guvernarii si ca, alaturi de ceilalţi colegi de pe lista PDL, Stolojan “reprezinta in PE trecutul comunist al ţarii”.

“Se arata deranjat de noi, cei de la PMP, care nu facem altceva decat sa continuam proiectele presedintelui Basescu si sa ne asumam lupta impotriva corupţiei. In schimb, nu se arata deranjat de corupţia care caracterizeaza actuala guvernare. Va propun sa nu il mai deranjam si sa-l uitam in PE, acolo unde, alaturi de ceilalţi colegi de pe lista PDL, reprezinta trecutul comunist al ţarii. (…) PMP reprezinta viitorul politic al ţarii, de aceea ii indemn pe cei care il susţin pe tatal meu si cei care m-au votat sa puna stampila pe lista PMP”, a declarat aceasta.

ELENA BASESCU a susţinut ca europenii vad o ţara care poate progresa, “dar este ţinuta in loc de politicieni corupţi care o impiedica sa se dezvolte” si ca Romania este la rascruce si trebuie sa aleaga “intre drumul inainte, care este reprezentat de lupta impotriva corupţiei si drumul inapoi, reprezentat de intoarcerea partidului-stat, care este oferta lui VICTOR PONTA”.

“Pentru ca statul de drept si instituţiile sale sa nu mai fie atacate (…) este necesar ca toate boabele de mazare sa fie inlaturate din politica prin voturile cetaţenilor”, a adaugat ELENA BASESCU.