Elena Basescu: Premierul isi construieste o armata de mercenari corupti cu care sa atace alegerile

Conform zicalei aschia nu sare departe de trunchi, Elena Basescu s-a alaturat presedintelui Traian Basescu si l-a acuzat vehement pe premierul Ponta in urma deciziei luate de Camera Deputatilor in cazul fostului ministru de Finante Chitoiu.

Votul dat de Camera Deputatilor privindu-l pe Daniel Chitoiu “se inscrie in strategia lui Victor Ponta de a-i proteja, pe persoana fizica, pe toti penalii Parlamentului”, scrie europarlamentarul Elena Basescu pe un site de socializare.

“Premierul spera ca in toamna, la prezidentiale, se va bucura de sprijin din partea tuturor celor care au fost scapati cu atata marinimie. Incet, dar sigur, premierul reuseste sa-si construiasca o armata de mercenari corupti cu care sa atace alegerile din acest an. Ponta a devenit, astfel, mama tuturor infractorilor care populeaza Parlamentul si Guvernul Romaniei”, apreciaza Elena Basescu.

Citeste si:  Basescu: Guvernul Ponta e corupt

Aceasta subliniaza ca astazi, la cateva ore de la votul Camerei Deputatilor prin care s-a blocat inceperea urmaririi penale a fostului ministru de Finante Daniel Chitoiu, Comisia Europeana a adoptat un cadru pentru consolidarea statului de drept in Uniunea Europeana. “Probabil noua majoritate socialista de la Bucuresti era la curent cu adoptarea acestui act de catre Comisie si a decis sa voteze pentru blocarea justitiei chiar inainte ca noul cadru privind statul de drept sa fie aprobat”, acuza Elena Basescu.

Sursa foto: realitatea.net