Elena Basescu s-a inscris in PMP, dar nu va candida la europarlamentare: Le multumesc, mi-au oferit pozitia a doua pe lista lor

Elena Basescu s-a inscris, luni, in PMP si a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul Partidului Miscarea Populara, ca nu va candida la alegerile europarlamentare, precizand insa ca a strans numarul de semnaturi necesar pentru a candida ca independent.

“Va multumesc. La fel ca in 2009 am strans cu usurinta numarul necesar pentru a candida ca independent la europarlamentare. Am apelat la cunostinte, prieteni si familie. Multumesc PMP pentru ca mi-au oferit pozitia a doua pe lista lor. Mi se pare o favoare mult prea mare pentru un partid abia infiintat. Pozitionarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora. Trocurile imorale sunt rezervate marilor justitiari. Desi am numarul necesar pentru a candida ca independent, nu voi candida pentru ca nu vreau sa iau 1,2, 3 sau chiar 4 procente din scorul PMP. Imi doresc ca proiectul initiat de tatal meu sa reuseasca. O sa-i ofer semnaturile mele domnului Diaconu”, a spus Elena Basescu.

“Ii uram bun venit doamnei Elenei Basescu pentru ca a venit in randul PMP. Suntem incantati si sunt convins ca in PMP te vei simti ca acasa”, i-a transmis presedintele PMP, Eugen Tomac.

Elena Basescu si-a confirmat, luni la pranz, demisia din PDL. Fiica presedintelui Romaniei a transmis un comunicat de presa in care confirma ca a demisionat din PDL. “Europarlamentarul popular Elena Basescu si-a prezentat luni, 24 martie 2014, demisia din Partidul Democrat Liberal”, se arata in comunicat.

Afla aici detalii despre demisia Elenei Basescu