Elena Basescu si Monica Macovei, puse la zid de europarlamentari pentru ca isi ataca tara

Elena Basescu si Monica Macovei sunt puse la zid de colegii europarlamentari pentru ca aduc frecvent atacuri la adresa Romaniei. Raportorul Comisiei de buget finante din Parlamentul European, eurodeputatul spaniol Ines Ayala Sender, s-a aratat dezgustat de felul in care Monica Macovei si Elena Basescu isi ataca tara si incearca sa opreasca actiunile guvernului roman prin scrisori anonime.

Eurodeputatul spaniol a declarat ca europarlamentarii PDL incercau sa ii convinga pe membrii Comisiei de buget finante din Parlamentul European sa refuze propunerile Guvernului roman, prin scrisori anonime de discreditare.

“La fiecare propunere a Guvernului roman in privinta unui candidat de fiecare data primeam tot felul de scrisori anonime care incercau sa discrediteze absolut aiurea persoana propusa de Executivul de la Bucuresti”, a mai spus europarlamentarul spaniol.

Europarlamentarul social-democrat, Catalin Ivan, recent atacat de Elena Basescu, a declarat ca Monica Macovei si PDL-ul au dus campanii permanente impotriva Romaniei.

“Monica Macovei si PDL-ul in general, (…) in formula actuala, au dus campanii permanente impotriva Romaniei, nu impotriva PSD-ului sau a PNL-ului, ci o campanie clara impotriva intereselor nationale ale Romaniei”, a spus Ivan, cu privire la reactia europarlamentarului spaniol.