Elena Basescu socheaza: Am facut-o cu el, in boxa blocului, de doua ori si ne-am simtit bine

Elena Basescu anunta, in urma cu mai bine de un an, ca divorteaza de Bogdan “Syda” Ionescu. La scurt timp, EBA s-a reorientat, plecand, de Revelion, in Maldive cu un tip… bine! Apoi, la inceputul anului s-a mutat, subit, in cartierul bogatilor. Nimic nu depaseste, insa, ca magnitudine cel mai recent “cutremur” provocat de viata amoroasa a Elenei Basescu, scrie cancan.ro.

Intr-o buna zi, Elena a dat nas in nas, in cartierul in care locuia, cu sotia unuia dintre fostii ei iubiti. Toate bune si frumoase, nimic insa nu anunta avalansa!

Fiica lui Traian Basescu i-a dat femeii lovitura fatala: s-a dus glont la partenera fostului iubit, caci el nu mai este de ceva vreme un barbat liber, si i-a povestit tot ce s-a intamplat… din punctul ei de vedere: respectiv ca s-a “jucat” cu barbatul inclusiv in boxa blocului unde locuieste! Nemaiauzita abordarea!

“Am facut-o cu el, de doua ori, in boxa blocului, de curand. Ne-am intalnit acolo pe ascuns de doua ori. Insa, dupa ce ne-am simtit bine, a inceput sa ma caute sa imi trimita tot timpul mesaje. Nu mi se pare normal, ma simt hartuita! Nu e corect cum procedeaza si vreau sa inceteze, sa ma lase in pace!”, i-a spus Elena Basescu partenerei fostului ei iubit.

Citeste articolul integral AICI.

Sursa foto: cancan.ro