Detalii picante! Elena Ceaușescu, obsedată de sex. Ce își dorea să facă tot timpul

Dezvăluiri noi ies la iveală despre Elena Ceaușescu, soția lui Nicolae Ceaușescu, fostul președinte al României. Se pare că această avea o plăcere… inedită!

Elena Ceaușescu era obsedată de sex. Și nu al ei cu Nicolae, ci al soțiilor nomenclaturistilor. Aceasta voia să afle cum fac ele amor cu soții lor, în dormitor.

Elena Ceaușescu i-ar fi pus pe agenții ei să pună microfoane în camerele nomenclaturiștilor. Înregistra fiecare moment al zilei și apoi le asculta în intimitatea ei. Elena era obsedată de intimitatea altora. Voia să știe tot timpul ce fac alții.

Citește și: O NIMFOMANĂ A ÎNGROZIT UN ÎNTREG ORAȘ. CE A PUTUT SĂ LE FACĂ UNOR BĂRBAȚI

Pe Elena Ceaușescu o interesa în mod special viața intimă a actriței Violeta Andrei, soția ministrului de Externe Ștefan Andrei. Dezvăluiri în acest sens au fost făcute publice în cartea “Orizonturi roșii, scrisă de Ion Mihai Pacepa.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.

– C…a dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele.

Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în „camera din spate”, iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele”.

Dar Elena Ceaușescu nu era obsedată doar de viața sexuală a altora. Aceasta iși dorea să știe cum fac sex și copiii ei. Era obsedată sa afle detalii cât mai picante despre viața lor intimă.

Sursa foto: adevarul.ro