Elena Mirela Lavric a recurs la un gest extrem dupa ce a fost parasita. Campioana mondiala s-a aruncat de la balcon

Elena Mirela Lavric, campioana mondiala la atletism, a fost orbita de gelozie si, dupa ce a fost parasita de iubitul sau a recurs la un gest necugetat. Lavric s-a aruncat de la balconul locuitei pe care barbatul o detinea in Iasi, informeaza bzi.ro.

Elena Mirela Lavric, in varsta de numai 22 de ani, nu a suportat gandul despartirii de iubit, iar banuiala ca acesta si-a gasit deja o alta partenera a determinat-o sa se arunce de la etaj.

Atleta, originara din Vaslui, s-a remarcat de nenumarate randuri pentru rezultatele exceptionale obtinute. Ultimele medalii de aur le-a obtinut chiar anul acesta in Franta. In plus, Elena Mirela Lavric este una dintre sportivele care au reprezentat Romania si la Jocurile Olimpice din 2012, noteaza bzi.ro.

La fata locului a intervenit si un echipaj de la Sectia 4 Politie din Iasi. “Politistii au fost sesizati prin apel unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca o tanara a cazut de la etajul I al unui imobil. Oamenii legii continua verificarile in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor producerii acestui eveniment, insa, din primele verificari efectuate la fata locului, rezulta faptul ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Cazul este incadrat ca tentativa de suicid.

La scurt timp a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat masuri de prim-ajutor, dupa care a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon, iar de acolo in Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul de Neurochirurgie. Ranile nu erau grave, astfel ca dupa cateva ore a fost externata.

Elena Mirela Lavric s-a facut remarcata inca din 2007, atunci cand a obtinut prima medalie de aur in calitate de reprezentanta a tarii noastre. Atleta a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de tineret în 2007 la Hengelo, în Olanda, si în 2009, la Novi Sad, în Serbia, în aceeasi proba, de 800 de metri plat. De asemenea, Elena Mirela Lavric are în palmares si trei medalii de aur la Campionatele Mondiale de tineret, în 2007 la Ostrava, în Cehia, în 2008 la Bydgoszcz, în Polonia si în 2010 la Moncton, Canada, tot la 800 de metri plat.

Sursa foto: facebook