Elena Mirela Lavric nu a vrut sa se sinucida! Atleta era sechestrata de iubitul sau

Elena Mirela Lavric, campioana mondiala la atletism, s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iasi, dar nu din gelozie, ci pentru a scapa de iubitul ei, care o tinea sechestrata. Aceasta informatie a fost dezvaluita de antrenoarea atletei intr-o interventie la postul Antena 1.

Conform primelor informatii, Elena Mirela Lavric, campioana mondiala la atletism, a fost orbita de gelozie si, dupa ce a fost parasita de iubitul sau a recurs la un gest necugetat. Lavric s-a aruncat de la balconul locuitei pe care acesta o detinea in Iasi, informeaza bzi.ro.

“Mirela mi-a spus ca iubitul ei, alaturi de alti prieteni, au umilit-o, au lovit-o, au imbrancit-o si apoi i-au rupt haina. I-a fost foarte frica pentru ca in apartamentul in care se aflau a mai ajuns un cuplu, iar apoi au inchis usa. I-au pus prosopul la gura! Mirela mi-a spus ca singura sansa a ei a fost sa sara de la etaj si sa se prinda de o ramura a copacului”, a spus Pitilie la Antena 1.

Atleta, originara din Vaslui, s-a remarcat de nenumarate randuri pentru rezultatele exceptionale obtinute. Ultimele medalii de aur le-a obtinut chiar anul acesta in Franta. In plus, Elena Mirela Lavric este una dintre sportivele care au reprezentat Romania si la Jocurile Olimpice din 2012, noteaza bzi.ro.

Elena Mirela Lavric (22 de ani) e una dintre cele mai promitatoare sportive ale Romaniei. A obtinut mai multe medalii de aur la Campionatele Europene, dar si Mondiale, in proba de 800 de metri.

Sursa foto: informatorulmoldovei.ro