Elena Ramona Crasnaru, o alta eleva disparuta. Are 16 ani si lipseste de 8 zile de acasa

O eleva de 16 ani din Targu Jiu, care a disparut de acasa in data de 11 februarie, este cautata de politisti. Parintii tinerei spun ca fata a mai plecat de acasa si luna trecuta, timp de doua zile, insa este “un copil bun”, cu rezultate bune la scoala.

Dupa celebrul caz al adolescentei din Bucuresti fugita la o manastire din Suceava, o noua disparitie da de furca oamenilor legii. De data aceasta, este vorba despre  Elena Ramona Crasnaru, care lipseste de opt zile de acasa. Fata este eleva in clasa a XI-a la Colegiul Tehnic  “Henri Coandă” din Targu Jiu.

“Ea nu a mai venit la scoala de martea trecuta, de la reluarea orelor dupa vacanta dintre semestre. Eu l-am sunat pe tatal ei atunci, mi-a spus ca ea a plecat de acasa, ca si-a luat buletinul si cardul pe care primea bursa sociala de 180 de lei si nu a mai dat niciun semn de viata. De atunci nimeni nu mai stie nimic despre ea”, a declarat diriginta Elisabeta Dragoi, citata de Mediafax.

Citeste si: IULIA IONESCU a fost la manastirile Agapia, Varatec si Sihastria. Ce spun calugarii. VIDEO

Mai mult, tatal fetei, Aurelian Crasnaru, a anuntat disparitia Elenei abia luni, motivandu-si decizia prin faptul ca fiica sa a mai plecat de acasa in luna ianuarie, timp de doua zile, atunci fiind gasita de oamenii legii in municipiul Targu Jiu. La vremea respectiva, eleva a spus ca a stat la o colega din oras.

Potrivit datelor furnizate de Politia Judeteana Gorj, Elena Ramona Crasnaru are aproximativ 1.70 m inaltime, circa 50-59 kg, par blond, constitutie atletica, ten deschis, fata ovala, ochi verzi. Cand a disparut, eleva purta o geaca de culoare maro deschis, blugi albastri si ghete negre.

sursa foto: romanialibera.ro