ELENA UDREA a aflat CAND se decide daca i se prelungeste ARESTUL PREVENTIV in DOSARUL “GALA BUTE”

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) va judeca joi contestatia formulata de ELENA UDREA fata de prelungirea cu 30 de zile a ARESTULUI PREVENTIV in DOSARUL “GALA BUTE”.

Tot atunci, Instanta Suprema va dezbate si contestatiile lui RUDEL OBREJA, Tudor Breazu si Gheorghe Nastasia fata de prelungirea masurilor preventive.

In 23 martie, ICCJ a admis cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a ARESTULUI PREVENTIV in cazul fostului ministru ELENA UDREA pusa sub acuzare in DOSARUL “GALA BUTE”.

Citeste si: ELENA UDREA, DEZVALUIRI pe Facebook despre CONFRUNTARILE cu denuntatorii

In acelasi dosar, instanta a prelungit Arestul Preventiv pentru fostul presedinte al Federatiei Romane de Box RUDEL OBREJA si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana, detinuta de ELENA UDREA.

De asemenea, instanta a prelungit arestul la domiciliu pentru Stefan Lungu (fost consilier al Elenei Udrea), Gheorghe Nastasia (fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Cornel Resmerita (primarul municipiului Lupeni).

Citeste si: AVOCATII ELENEI UDREA au depus o PLANGERE la CSM: KOVESI conduce ANCHETA

ELENA UDREA a fost ARESTATA PREVENTIV in acest dosar pe data de 25 februarie.

In DOSARUL “GALA BUTE”, ELENA UDREA a fost acuzata initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita.

Sursa foto: ziarulfapta.ro