ELENA UDREA a aflat cand se va DECIDE daca scapa de ARESTUL PREVENTIV

dosar gala bute, elena udrea, audiere nou, acuzatii noi, procurori dna

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) va DECIDE pe 5 martie daca ELENA UDREA scapa de ARESTUL PREVENTIV.

ELENA UDREA contesta la ICCJ masura de AREST PREVENTIV in GALA BUTE. Ea a fost ARESTATA PREVENTIV miercuri, dupa ce ICCJ a emis pe numele ei mandat de ARESTARE PREVENTIVA pentru 30 de zile, in DOSARUL GALA BUTE. Decizia nu este definitiva, contestatia ELENEI UDREA urmand sa se judece, pe 5 martie, tot la ICCJ.

Procurorii DNA au pus vineri sechestru asigurator pe mai multe imobile si pe cateva milioane de lei din averea ELENEI UDREA, aceeasi masura fiind luata si in cazul celorlalti inculpati din DOSARUL GALA BUTE.

Citeste si: AVEREA ELENEI UDREA A FOST PUSA SUB SECHESTRU ASIGURATOR. UPDATE

In 23 februarie, Camera Deputatilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmarire penala si arestare preventiva a deputatului PMP, in DOSARUL GALA BUTE.

In acest dosar, Camera Deputatilor a incuviintat, in 9 februarie, urmarirea penala si ARESTAREA PREVENTIVA a ELENEI UDREA pentru abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita.

Citeste si: ELENA UDREA a fost VIZITATA in arest de MAMA ei si de Ruxandra Dragomir. UPDATE

Ulterior, DNA a apreciat ca in aceasta cauza au aparut noi elemente si au cerut noi avize de urmarire penala si ARESTARE PREVENTIVA.

Sursa foto: realitatea.net