ELENA UDREA a ajuns la capatul puterilor: MA SIMT VANATA!

Fostul ministru ELENA UDREA a declarat marti ca se simte VANATA, deoarece este fotografiata non-stop chiar si de oameni obisnuiti, care apoi trimit poze presei.

ELENA UDREA s-a prezentat marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde a solicitat judecatorilor sa ii fie revocat CONTROLUL JUDICIAR impus in dosarul “GALA BUTE” in care este judecata pentru coruptie.

CITESTE SI: ELENA UDREA s-a prezentat la sediul ICCJ pentru un NOU termen in dosarul GALA BUTE 

Intrebata de jurnalisti daca doreste sa plece in strainatate, ELENA UDREA a spus: “Nu as vrea sa plec nicaieri. As vrea doar sa nu mai fiu fotografiata non-stop. Cand nu sunt paparazzi, sunt cativa cetateni de bine care fac fotografii si apoi le trimit presei, astfel incat efectiv ma simt VANATA. Nu fac nimic mai mult decat face orice om. Da, si eu mananc, si eu dorm, si eu ma duc la toaleta, dar nu cred ca astea trebuie sa fie momente pe care sa le surprindem cu telefonul mobil si sa le dam spre publicare. Fiecare cetatean care are un telefon mobil devine un paparazzo in Romania”.

ELENA UDREA s-a intalnit pe holurile instantei cu fostul sot, DORIN COCOS, dar si cu ALINA BICA, trimisi in judecata in dosarul ANRP. In context, ELENA UDREA a spus ca i-a urat “La multi ani” lui DORIN COCOS, pentru ca a fost de curand ziua lui, iar pe ALINA BICA a salutat-o.

Totodata, intrebata daca s-a revazut cu oameni dragi, chiar daca unii au denuntat-o, ELENA UDREA a declarat: “Din punctul meu de vedere oamenii nu se schimba. Am aceleasi sentimente pentru toti cei care mi-au fost prieteni sau au facut parte din viata mea la un moment dat. (…) Este nu asa cum ne-am dorit noi sa fie, se intampla in viata si lucruri pe care nu le meriti”.

CITESTE SI: ELENA UDREA – o adevarata BOMBA SEXY – FOTOGRAFII in costum de baie de la mare 

De asemenea, ELENA UDREA a fost intrebata daca se gandeste sa faca un copil. “In acest moment, cand ma intrebati, nu, dar poate dupa ce ies din curtea Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ)”, a raspuns ea.

ELENA UDREA a fost trimisa in judecata pe 21 aprilie in dosarul “GALA BUTE”, fiind acuzata de savarsirea a trei infractiuni de LUARE de MITA, ABUZ in SERVICIU si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Sursa foto: adevarul