ELENA UDREA a anuntat conditiile in care PMP va sustine MOTIUNEA de CENZURA a PNL

Partidul Miscarea Populara (PMP) va sustine MOTIUNEA de CENZURA a liberalilor in masura in care in document se vor regasi si punctele de vedere ale PMP legate de “proasta” guvernare a PSD, a declarat miercuri la postul de radio RFI presedintele formatiunii politice, ELENA UDREA.

“Partidul Miscarea Populara (PMP), in masura in care o MOTIUNE de CENZURA ar fi bazata pe argumentele proastei guvernari, pe care noi le avem si le vom expune in permanenta ca partid de Opozitie, singurul ce a ramas, va sustine aceasta motiune. In masura, deci, in care vom regasi acolo reprezentate si punctele noastre de vedere legate de proasta guvernare a PSD-ului”, a afirmat ELENA UDREA la RFI.

CITESTE SI: PNL va depune motiune de cenzura, dupa ce va prezenta programul de guvernare pana la 28 februarie 

Ea sustine ca Guvernul PSD este destul de solid, are sustinere destul de solida in Parlament.

“Guvernul PSD si aliatii lui este destul de solid, are sustinere destul de solida in Parlament. Pe de alta parte, eu nu sunt foarte sigura de sustinerea pe care ar avea-o un alt Guvern din partea domnului KLAUS IOHANNIS. Mai degraba, in lumina acestei relatii bune pe care o are cu domnul VICTOR PONTA, cred ca s-ar merge pe solutia data de doamna ALINA GORGHIU ieri, adica un Guvern ceva si cu PNL, si cu PSD, un fel de Guvern USL. Nu stiu daca ar putea avea succes aceasta motiune si, deci, daca s-ar schimba guvernarea PSD cu o guvernare PNL, dar nici din punct de vedere al dorintei reale a PNL si a domnului KLAUS IOHANNIS de a face aceasta schimbare”, afirma presedintele PMP.

CITESTE SI: PSD: Motiunea de cenzura, motivata de setea de putere. Predoiu, nepregatit pentru a fi premier 

Liberalii vor initia in noua sesiune parlamentara o MOTIUNE de CENZURA, dupa prezentarea programului de guvernare al PNL, care are ca termen limita data de 28 februarie, a anuntat, luni, copresedintele PNL ALINA GORGHIU.

Sursa foto: adevarul.ro