Elena Udrea a atacat-o dur pe actuala sefa de la Turism, Maria Grapini

Elena Udrea a atacat-o dur pe actuala sefa de la Turism, Maria Grapini, dupa ce aceasta din urma a aruncat vina pe “greua mostenire” pentru promovarea defectuoasa a Romaniei in timpul concertului sustinut de Tom Jones la Sala Palatului din Capitala.

“Un ministru care nu stie nimic de semnarea unui contract de 143.000 de euro de promovare a brandului turistic national nu are ce cauta in functia pe care o ocupa. Este fie nepasare si incompetenta, fie o fuga de raspundere vecina cu iresponsabilitatea.

Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) este o structura subordonata direct ministrului delegat pentru Turism si seful acestei institutii a fost numit in primavara chiar de actuala administratie. Deci, daca brandul turistic nu a fost promovat corespunzator la concertul Tom Jones, intreaga raspundere apartine USL si ministrului Grapini. E un contract facut si semnat de ei”, a scris Elena Udrea pe un site de socializare.

Fostul ministru al Turismului a atras atentia asupra scandalului creat in jurul concertului lui Tom Jones. 

“Daca dupa un an de ministeriat nu stie, o informez eu pe doamna ministru ca firma de consultanta privind brandul turistic are tocmai scopul de a nu lasa toti politrucii care habar nu au ce trebuie sa faca sa-si bata joc de strategia de promovare. Suficient se ocupa ANT-ul de semnarea de contracte de sute de mii de euro prin negociere directa, asa cum a fost in cazul concertului Tom Jones”, a continuat Elena Udrea.

Deputatul PDL a tinut sa arate ca efectele unui management neinspirat in domeniul turismului se vad deja in scaderea cifrelor din acest domeniu in anul 2013.

sursa foto: realitatea.net